8 вересня в Концерт-холі “Одеса” відбулася наймасштабніша в нашій країні конференція з продажів — Sales Conf 2019

На Sales Conf 2019, присвячену продажам, прийшли сотні людей: власники бізнесів, топ-менеджери компаній, представники ЗМІ і усі ті, хто так чи інакше має стосунок до продажів. Зал був повним, а програма цікавою і насиченою.

Продюсер та організатор конференції Артем Візарт розпочав івент вступною промовою і зарядив зал для наступних спікерів.

Конференція розпочалася з виступу Івана Новинського – візажиста з Одеси на тему “Автоматична система продажів, без відділу продажів”. Він допоміг відкрити понад 300 шкіл краси і 500 салонів, в 29 містах 6-ти країн світу.

Серед виступаючих на Sales Conf 2019 були тільки спікери-практики, лідери сфери продажів, кожен у своїй ніші: Катерина Кравець – “Як навчити відділ продажів без залучення тренера”, Андрій Крупкін “Як створити прибутковий відділ продажів з нуля”, Ілля Рейниш “Оцифровка показників продажів у бізнесі. Точковий вплив”, Анастасія Сохіна “Видатна команда = Великі гроші”, Михайло Гайчук “Холодні продажі для B2B бізнесу”, Наталія Капцова “Як продавати на ОООчень великі чеки”, Андрій Пивоваров “5 партизанських інструментів продажів, які збільшать продажі без вкладень у маркетинг”.

Заключним став виступ Дмитра Розенфельда – одного з кращих маркетологів України на тему “Презентації, що приносять гроші” .

Не тряси яблуко поки воно зелене, коли воно дозріє, воно само впаде в руки.” – Д. Розенфельд.

Читайте также:   У Верховній Раді пропонують заборонити тонкі пластикові пакети

Дмитро Розенфельд – «Золотий Спікер України і СНД» 2016. Голова і член журі: КМФР, EFFIE AWARDS, «Бренд Року». Викладач бізнес-школи «МІМ-Київ».

На учасників конференції чекали дарунки та сюрпризи, цікаві та корисні зустрічі, маса позитивних вражень і неоціненний досвід лідерів у сфері продажів.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *