19-й сезон Odessa Fashion Day

З 11 по 14 квітня в Одесі проходив 19-й сезон Odessa Fashion Day. На ці 4 дні гості занурилися в атмосферу краси і стилю. На різних локаціях Одеси було представлено 26 колекцій від дизайнерів з усієї України.

11 квітня у французькій кондитерській «Bize D’Amour», з ініціативи організаційного комітету Odessa Fashion Day, вперше відбувся конкурс молодих дизайнерів «Погляд у майбутнє. Південь». Було представлено 7 міні-колекцій від юних талантів. Журі в особі Богдана Касс, Дмитра Доманова, Івана Фотеско і під керівництвом Олександри Какуріної визначило трьох переможців.

За третє місце Катерині Орел презентували авторський трек від Катерини Македонської і Діми Ніколова, подарунок від Babyliss і процедуру чищення зубів від компанії Granddent. Вероніка Мікуліна, володарка другої премії, отримала швейну машинку від партнера проекту Softtorg. Перше місце, а разом з ним можливість взяти участь у фіналі Всеукраїнського конкурсу молодих дизайнерів «Погляд у майбутнє» в Києві і гранд на суму 10 000 грн на розвиток власного бренду від центру жіночого розвитку «Woman Insight», дісталося Ірині Даніліній.

12-14 квітня основна частина показів відбулася на головному подіумі 19-го сезону Odessa Fashion Day в Музеї КП «Одесміськелектротранс». Завдяки допомозі Одеської міської ради у Odessa Fashion Day з’явилася унікальна можливість приймати дизайнерів і гостей проекту в красивому історичному місці на Олексіївській площі, 21а. На кілька днів унікальний музей з його експонатами став професійним майданчиком для модних показів. 12 квітня свої колекції представили Kass, КОЛЕКТИВ & ANNET, LanaVann, Isabelle Tausch, Nikita Melenevski і MySoul by MARIYA SVIDA. Фіналом другого дня сезону став показ від Ivan Fotesko на позаподіумній локації «Ministerium».

Kassmore
LanaVannmore
Isabelle Tauschmore
Ivan Foteskomore
MySoul by MARIYA SVIDAmore
Nikita Melenevskimore

Третій день сезону стартував з лекторію. У стінах художнього музею, завдяки співпраці з Alliance Francaise Одеса, пройшла творча зустріч з французьким екодізайнером Isabelle Tausch (творчий псевдонім Isagus), яка розповіла про свою роботу в рамках лекції «Présentation de la créativité d’Isagus». Продовжився лекторій на закритій лекції Ліани Білякович, яка познайомила усіх бажаючих з темою: «Мода – 2021: уточнення тенденцій». Основна програма показів третього дня Odessa Fashion Day почалися з колекції підліткового бренду ПARA SOLO у «Золотому залі» Літературного музею. На основній локації проекту в Музеї КП “Одесміськелектротранс” 13 квітня представили свої колекції такі бренди, як Dreams & Emotions, Liu Jo, La Maree, Leyla Anishchenko, Shalena Maika, ANIFRANI, Natalia Stasyuk Charivna, Yana Belyaeva.

ПARA SOLOmore
Dreams & Emotionsmore
Liu Jomore
La Mareemore
Leyla Anishchenkomore
Shalena Maikamore
ANIFRANImore
Natalia Stasyuk Charivnamore

Заключний день Odessa Fashion Day 14 квітня стартував на позаподіумному майданчику Емералд Моторс BMW з показу колекції нішевого бренду жіночого одягу Sophy G. Апофеозом четвертого дня сезону стали покази колекцій Kass for DOMINANTA, N. Gorod, PERS, DalAuri, KEKA в колаборації з АТБ, Sarah Berlin, TIMOFEEV, PADIMA, KNIGA на основній локації проекту в Музеї КП «Одесміськелектротранс».

Kass for DOMINANTAmore
SophyGmore
N. Gorodmore
KEKAmore
Sarah Berlinmore
P.E.R.S.more
TIMOFEEVmore
PADIMAmore
KNIGAmore
DalAurimore

Odessa Fashion Day представляє собою ланцюжок заходів, бере початок своєї історії ще в 2009 році, і є щорічним культурним і гуманітарним (некомерційним) івентом, що проходить навесні і восени. Даний проект сприяє просуванню вітчизняного виробника у сфері моди на внутрішній ринок Одеси і окремо взятих регіонів. З 2016 року проект є офіційним стратегічним партнером Ukrainian Fashion Week.

19-й сезон проекту Odessa Fashion Day відбувся за підтримки некомерційної громадської організації Odessa Fashion Union, Одеської міської ради, Музею КП «Одесміськелектротранс» і французької кондитерської «Bize D`Amour».

Окрема подяка висловлюється партнерам проекту, які небайдужі до розвитку і зростання української моди: Емералд Mоторс BMW, ATБ, DOMINANTA, SANDALYECI, Granddent, ZARINA, Glo, AquaMelan, СТРОЙБАТ ПЛЕТНЕВИХ, ресторан «906», Grand Otrada, ІА «Одеса-Медіа» , «Фаворит успіху», а також Національні медіапартнери журнал «Joy», телеканал “Перший Діловий”, рекламний холдинг «Мегаполіс», Ukrainian Fashion Channel.

Фоторгафи: В’ячеслав Котляренко, Наталя Тоневицка, Анна Одземок.

Додаткова інформація:

+380958515151,

+380980171107

ofd.ofu.@gmail.com

Fiancoff :