Нова концепція Гібридних рішень: Radisson Hotel Group Hybrid Solutions

Спільно з відкриттям готелю Radisson Collection Hotel, Grand Place Brussels  наприкінці минулого року, готельна мережа з гордістю оголосила про запуск нової концепції Гібридних рішень, пропонуючи гостям мультифункціональні номера і різні варіанти проведення гібридних заходів.

Концепція гібридних заходів (Radisson Hotel Group’s Hybrid Meetings) – це гібридні рішення, що поєднують в собі функціональні особливості особистого і віртуального спілкування. В рамках даної концепції гостям пропонується надійна система передачі візуальних матеріалів, аудіо та відеоконференцзв’язок, подвійні екрани, бездротовий пульт для презентацій, високошвидкісне підключення до інтернету і багато іншого. Оскільки світ продовжує адаптуватися до наслідків пандемії і постійних обмеженням на поїздки, тепер організатори конференції зможуть пропонувати учасникам віртуальні та змішані формати, які дозволять проводити невеликі збори, одночасно транслюючи їх віддаленим учасникам.

Radisson Hotel Group оголосили про початок співпраці з Zoom, лідером сучасного корпоративного відеозв’язку, щоб забезпечити своїм клієнтам безперебійне з’єднання для проведення віртуальних і змішаних зустрічей і заходів. Штатні співробітники готелів допоможуть гостям організувати широкий спектр конференцій – від невеликих гібридних заходів до масштабних трансляцій, гарантуючи, що вони будуть ефективними, захоплюючими, з бездоганним виконанням і відсутністю аудіо-і візуальних проблем.

Гібридні номери (Hybrid Rooms) – це нові багатофункціональні номери, які ідеально поєднують в собі зручності сучасного офісу і готельного номера, створюючи комфортний, технічно оснащений і тихий робочий простір як для гостей в ділових поїздках і туристів, так і для місцевих жителів, які зупинилися на кілька ночей. Гібридні номери пропонують просте підключення до пристроїв з подвійним дисплеєм, послуги відеоконференцзв’язку, бездротову клавіатуру, мишу і акустичну систему, друкарські послуги, канцелярське приладдя, безлімітну кількість кави і чаю, доступ до оздоровчого центру на території готелю та інші привілеї.

Концепції Гібридних рішень Radisson Hotel Group зараз доступні гостям в 50 готелях Європи, Близького Сходу і Африки, щоб краще відповідати швидким змінам способу життя сучасних мандрівників і їх мінливим очікуванням, коли вони зупиняються, працюють і організовують зустрічі в готелях Radisson.

Fiancoff :