Twitter подав до суду на Ілона Маска

Кілька днів тому Ілон Маск повідомив, що передумав купувати соціальну мережу Twitter за 44 мільярди доларів. Сестра підприємця також висловилася про зірвану угоду. «Якщо він каже, що збирається це зробити, я повірила б».

Повідомляється, що Twitter таки подав до суду на мільярдера Ілона Маска, щоб домогтися придбання ним соцмережі, випливає із документів, переданих до канцлерського суду американського штату Делавер. “Twitter ініціює цей позов, щоб заборонити Маску подальші порушення, змусити Маска виконати свої юридичні зобов’язання і змусити до завершення злиття при виконанні кількох невиконаних умов”, – йдеться у документі.

Ілон Маск уже прокоментував дії Twitter. «О, іронія долі», — написав Маск у Twitter після подання позову. Голова правління компанії Брет Тейлор додав, що мета позову, щоб “притягнути Ілона Маска до відповідальності за його договірні зобов’язання”.

Нагадаємо, що наприкінці минулого тижня Маск заявив, що більше не планує купувати соціальну мережу. За його словами, компанія не надала йому інформацію, необхідну для оцінки бізнесу — дані про спам-боти та підроблені облікові записи в соцмережі.

dev :