Наймодніші принти наступного сезону

Весною та літом дизайнери пропонують нам два трендових принта, протилежних за своїм стилем та настроєм. Йдеться про анімалістичний принт і горошок.

Леопард повертається

Модні будинки не змовляючись включили леопардові принти до головних трендів сезону «весна/літо 2019». Модельєри тим самим повернули ці забарвлення із забуття, адже певний час «хижі» принти вважалися вульгарними і рідко яка модниця наважувалася їх одягнути. На щастя, це безглузде табу було зняте і ми знову можемо насолоджуватися леопардовим, зміїним, тигровим та навіть черепаховим.

«Хиже» забарвлення буде доречно виглядати на будь-якому елементі гардеробу. Особливо зверніть увагу на леопардових та зміїних чобітках на підборах, плащах, та аксесуарах (сережки, каблучки, пояси, сумки).

Варто також пам’ятати, що анімалістичні принти дуже пістряві, тому вводити їх в образ треба дуже обережно. Поєднуйте їх зі стриманими базовими речами, щоб мати елегантний вигляд.

Класичний горошок

Романтичний чорно-білий горошок повертає нас до епохи 50-х, коли в моді були дуже жіночні та вишукані фасони одягу. Але цей принт давно уже вийшов за межі ретро-стилю. Горошки різної величини та кольору перекочували із легковажних та пустотливих сукенок до коліна до ділових спідниць-олівців, брюк та навіть до вечірніх суконь.

Читайте також: ГОТУЄМОСЬ ДО ДНЯ ЗАКОХАНИХ: 4 ІДЕАЛЬНІ СУКНІ ДЛЯ РОМАНТИЧНОГО ПОБАЧЕННЯ

 

Fiancoff :