Парк Юрського періоду в реальності – Ілон Маск планує воскресити динозаврів

Макс Ходак, співвласник компанії Neuralink, яку заснував знаменитий Ілон Маск, заявив, що створення повноцінного Парку Юрського період є лише питанням часу.

«Ми, ймовірно, могли б побудувати Парк Юрського періоду, якби захотіли. Це були б не генетично автентичні динозаври, але можливо, через 15 років селекції й інженерії ми б отримали суперекзотичні нові види», – написав співзасновник Neuralink в Twitter.

Мова, звичайно, йде не про оригінальні монстрів, які населяли Землю в далекому минулому. Але нові динозаври будуть максимально схожі на старих, хоч і будуть від них дещо відрізнятися біологічно.

І парк з такими істотами напевно зможе приносити відмінні гроші. Ну а фанати гігантських ящерів однозначно будуть вдячні пану Маску за втілення мрії в реальність.

Що цікаво, трохи пізніше Макс Ходак додав, що вимирання може бути цінним інструментом для збільшення біорізноманіття. Мабуть, так він натякав на те, що старим динозаврам місце тільки в минулому. Ще співзасновник Neuralink не забув відзначити, що ми самі зараз знаходимося в розпалі ери чергового масового вимирання. Також він риторично запитав, чому б нам цілеспрямовано не спробувати створити нове біорізноманіття? Поки незрозуміло, наскільки створення нових динозаврів є хорошою ідеєю.

dev :