Новий патент Xiaomi: смартфони з екраном на всю лицьову панель

У цьому році очікується масова поява смартфонів, в яких отвір під камеру замінить виріз в екрані. Але виробники не залишають надій створити дизайн, в якому дисплей буде займати всю лицьову панель корпусу. Одним з них є компанія Xiaomi, яка 5 лютого 2019 року розмістила в Глобальній базі даних дизайну Всесвітньої організації інтелектуальної власності (ВОІВ) патент дизайну смартфона, в якому екран закруглюється на всі чотири грані корпусу.


Особливістю патенту є те, що в дисплеї немає ніяких вирізів або отворів під фронтальну камеру, розмовний динамік і датчики. Відповідно екран займає всю лицьову панель, закруглюючись на межі корпусу. Останній при цьому повинен бути повністю симетричним.

Крім цього, патент вказує на те, що такий смартфон повинен оснащуватися двома основними камера. Втім, з нього не ясно, чи буде в апараті фронтальна камера. Цілком можливо, що Xiaomi зможе розмітити її під дисплеєм, а для розмовного динаміка використовувати пьезодінаміческую технологію передачі звуку через кераміку, яку компанія вже встигла випробувати в моделі Mi Mix.

 

Fiancoff :