Чемпіонський бій Ломаченко не відбудеться. Лопес заявив про скасування

Vasiliy Lomachenko and Luke Campbell, WBC, WBA, WBO and Ring Magazine Lightweight World title fight, O2 Arena. 31st August 2019 Picture By Mark Robinson

Суперник українця говорить, що Лому не випускають з України до США

Суперник Ломаченко в уже призначеному об’єднавчому бою, чемпіон IBF у легкій вазі американець Теофімо Лопес (15-0, 12 КО) в прямому ефірі у своєму Instagram заявив, що його поєдинок проти українця (14-1, 10 КО), володаря трьох інших чемпіонських поясів в легкій вазі, скасований.

– Бою проти Василя Ломаченка не буде. Він в Україні і не може прилетіти до США через заборону на перельоти. Він не може прилетіти в США. Ми намагалися влаштувати бій з Девіном Хейні, але вони не захотіли, – зазначив чемпіон, побивши в якості передмови грушу в гаражі.

Лопес розчарований тим, що більшість сильних претендентів з топ 15 рейтингу IBF у легкому дивізіоні зараз знаходяться не в США – через карантин не з км битися.

– Є 15 кращих боксерів в моїй ваговій категорії, але більшість з них знаходяться за межами країни. Ситуація – відстій! Джервонта Девіс, я хочу битися. Я думаю, що мій пояс говорить про те, що я кращий, – запропонував Лопес поєдинок одному із співвітчизників.

Поєдинок Ломаченко – Лопес повинен був пройти 30 травня в Нью-Йорку. Остаточну дату залагодили в лютому, коли ні Україна, ні Америка не підозрювали ще про масштаби пандемії, яка накриє світ через три тижні. Суперник Ломи лукавить – навіть якщо українець і приїхав би в США, провести масовий захід в місті, яке зараз стало світовою столицею коронавыруса, ніхто б не дозволив.

Fiancoff :