Селін Діон розповіла про життя з синдромом “скованої людини”

Відома співачка Селін Діон нещодавно вийшла в Instagram, щоб пролити світло на свою боротьбу з синдромом скутості (СКС), описавши її як “один з найважчих досвідів у моєму житті”. У своєму щирому пості, приуроченому до Міжнародного дня розповсюдження інформації про синдром скутості 15 березня, Діон висловила свою рішучість подолати виклики, пов’язані з аутоімунним розладом, і врешті-решт повернутися на сцену.

Її повідомлення супроводжувалося зворушливою фотографією, на якій Діон зображена разом зі своїми трьома синами – Рене-Шарлем і близнюками Нельсоном та Едді – яких вона ростила разом зі своїм покійним чоловіком Рене Анжелілем, який помер у 2016 році.


Незважаючи на проблеми зі здоров’ям, Діон залишається рішучою у своєму бажанні відновити кар’єру, а майбутній документальний фільм про її життя буде хронікою її повернення на сцену. У своєму пості в Instagram Діон звернулася зі словами підтримки та солідарності до інших людей, які страждають від СПС, підкресливши, що вони не самотні у своїй боротьбі.

Оскільки Діон продовжує жити з SPS, її непохитний оптимізм і рішучість слугують натхненням для незліченної кількості людей по всьому світу, які стикаються зі схожими проблемами.

Fiancoff :