Різдвяна хода Меган Маркл і Кейт Міддлтон: герцогині нагадали модній публіці про вишуканий стиль 1940-х

KING'S LYNN, ENGLAND - DECEMBER 25: (L-R) Prince William, Duke of Cambridge, Catherine, Duchess of Cambridge, Meghan, Duchess of Sussex and Prince Harry, Duke of Sussex arrive to attend Christmas Day Church service at Church of St Mary Magdalene on the Sandringham estate on December 25, 2018 in King's Lynn, England. (Photo by Stephen Pond/Getty Images)

Різдвяна хода Меган Маркл і Кейт Міддлтон: герцогині нагадали модній публіці про вишуканий стиль 1940-х

Святкування Різдва у монаршій сім’ї Великобританії завжди проходить з розмахом. Традиційно це свято відмічають в маєтку Сандрінгем в графстві Норфолк, відвідують ранкову службу в церкві Святої Марії Магдалини, розташованої неподалік від резиденції королеви.

Основна увага публіки, що зібралася вітати представників віндзорської династії, була прикута до самої Єлизавети II і до дружин її онуків – Кейт Міддлтон і Меган Маркл. Як відомо, шириться інформація про те, що герцогині не дуже ладнають між собою. Новим підтвердженням цього стало те, що Меган і Гаррі відмовилися зупинитися в будинку Кейт і Вільяма Анмер-холі, вважаючи за краще гостювати «під крилом» королеви в Сандрінгемі – незважаючи на тісноту.

36-річна Кейт була в приталеному темно-червоному пальто від Catherine Walker і замшевих бордових туфлях. Її стиль нагадав шик 1940-х років. Вагітна 37-річна Меган вибрала пальто Victoria Beckham свого улюбленого темно-синього кольору, схоже за відтінком плаття (деякі ЗМІ стверджували, що плаття було не синім, а чорним) і чоботи. Обидві були в головних уборах в тон наряду. Сумочка Меган (як і її взуття) також була від бренду, що належить Вікторії Бекхем, що разом з чоловіком Девідом були в числі гостей на весіллі Маркл і принца Гаррі.

Кейт і Меган, які йшли поруч, радісно посміхалися до натовпу і час від часу жваво перемовлялися між собою. «Різдвяне перемир’я», – прокоментувало їх поведінку видання Daily Mail. Інсайдер повідомив, що на вимогу королеви герцогині вирішили тимчасово забути свої розбіжності – хоча б на період свят, щоб не псувати собі і оточуючим різдвяний настрій.

Читайте також: BLOOMBERG ОЗВУЧИЛИ СПИСОК УГРОЗ ДЛЯ МИРОВОЙ ЭКОНОМКИ В 2019

Fiancoff :