Інна Плахотнюк: Натхнення та успіх у світі дитячих талантів

Красива та амбітна бізнеследі Інна Плахотнюк — мама двох дітей, фіналістка конкурсу краси Mrs. Ukraine International 2019, засновниця та керівниця англомовного дитячого садочку Lucky Kids Sadok, а також засновниця Академії сучасних танців А6 Lucky Dance та дитячого Fashion бутику AD Kids Boutique. Сьогодні ми будемо говорити про її нові проєкти та про те, чому так важливо підтримувати дитячі таланти та забезпечити якісну спортивну та освітню платформу для майбутніх поколінь. А також Інна поділилася секретами свого успіху.

Інна, звідки виникла ідея створення Академії сучасних танців A6 Lucky Dance?
Ідея створення танцювальної Академії виникла ще в 2019 році, під час моєї участі в конкурсі краси Mrs. Ukraine International 2019. Сьогодні нашій Академії майже 5 років. Завдяки неймовірному драйву та емоціям на сцені під час конкурсу, прийшло натхнення на розвиток нового творчого проєкту. І оскільки я мама двох чарівних дітей, вирішила, що створення дитячого соціального бізнесу може бути корисним у розвитку майбутніх талантів наших дітей. Про один із яких ми сьогодні поговоримо — це танцювальна Академія сучасних танців A6 Lucky Dance.

Читайте также:   Новости за 19 января от Деньги Плюс

У чому особливості Вашої танцювальної Академії А6 Lucky Dance?
Я хочу наголосити, що ми є філіалом відомої танцювальної школи A6, яка по праву вважається однією з найкращих у Києві. Запорукою успіху танцювальної школи A6 є багаторічний досвід викладання танців, понад 20 років на ринку, сотні учнів стали чемпіонами та лауреатами конкурсів хореографії, народних, бальних і сучасних танців в Україні.

Які напрямки танців є у Вашій Академії? Чи є можливість у Вашої студії тренувати дітей різних вікових категорій?
В нашій Академії основний напрямок — це сучасна хореографія для дітей від 3 до 13 років. Для старших дітей є напрямок Хіп-Хоп для вікової категорії від 10 до 16 років. Також є додаткові напрямки: акробатика та сучасна гімнастика для дітей віком від 4 до 8 років. Дитина будь-якого віку в нашій Академії зможе знайти відповідний вид танцю для свого серця.

Читайте также:   Журнал Financoff - дороже денег

Як розвивається Академія A6 Lucky Dance в умовах війни? З якими проблемами Ви стикаєтесь?
Цього року ми провели ребрендинг танцювальної студії та вийшли на новий професійний рівень, ставши Академією сучасних танців A6 Lucky Dance, у зв’язку з тим, що наші діти за останні 3 роки показали найкращі результати, зайняли перші місця на конкурсах, танцювальних фестивалях і звітних концертах A6 в Україні. В умовах війни ми щодня стикаємось із різними випробуваннями, я б сказала, що ми виживаємо: відсутність електрики, щоденні обстріли тощо.

Але ми успішно справляємось і намагаємось дарувати дітям натхнення та розкриття їхніх талантів через енергію танцю. Також важлива безпека під час занять, адже наша танцювальна Академія знаходиться у правильному бомбосховищі, відповідно до всіх норм, що є одним із важливих факторів безпеки дітей у сучасний час в освітній сфері послуг.

Читайте также:   Меган Маркл і принц Гаррі очікують дівчинку

Інно, що вас надихає йти вперед? Яка мотивація Вами рухає?
Керуючи одночасно трьома дитячими бізнесами: танцювальною Академією A6 Lucky Dance, англомовним дитячим садочком, а також дитячим Fashion бутіком, сьогодні я усвідомлюю, що за останні роки у мене виникло велике бажання сприяти вихованню дітей та підлітків, культурному розвитку, а також fashion-індустрії. Створити освітню платформу, тим самим дати дітям старт для найкращого майбутнього, особливо у сьогоднішній воєнний час, коли ми цінуємо кожну хвилину свого життя.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 23

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *