Смартфони від Motorola можна буде заряджати по повітрю

Motorola можна буде заряджати по повітрю

Компанія GuRu Wireless і виробник електроніки Motorola підписали контракт про створення системи бездротової зарядки смартфонів. У своєму прес-релізі організації вказали, що нововведення дозволить заряджати гаджети по повітрю на відстані одного метра. Про це розповідає iXBT.

“У Motorola ми постійно працюємо над тим, щоб пропонувати на ринку інновації, які можуть поліпшити життя наших користувачів. За допомогою цього рішення ми зможемо побачити свободу і гнучкість, якими користувачі можуть насолоджуватися завдяки революційній бездротової технології електроживлення. З GuRu ми представляємо нове покоління пристроїв з бездротовим харчуванням,” – розповів віце-президент Motorola щодо нових продуктів Ден Дері.

Мініатюрні модулі, створені GuRu, посилають зарядний харчування для пристроїв на великій відстані завдяки точної передачі енергії. Обидві компанії заявили, що загальний проект буде відповідати всім вимогам безпеки, якості та енергоефективності.

Читайте также:   Співзасновник WhatsApp Брайан Ектон провів лекцію для студентів Стенфорду і знову закликав усіх до видалення з Facebook

Вперше систему бездротової зарядки Motorola представила на початку 2021 року. Завдяки їй процес зарядки припиняється, коли між пристроями з’являється частина тіла людини. Цю функцію безпеки розробили спеціально для здоров’я користувачів.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *