Штучний інтелект створив «нові» пісні Курта Кобейна, Еммі Уайнхаус і інших музикантів «Клубу 27»

Штучний інтелект створив «нові» пісні

Штучний інтелект створив композиції в стилі легенд музики, які загинули в ранньому віці. Ініціатива під назвою Lost Tapes of the 27 Club ( «Втрачені записи« Клубу 27 ») належить організації Club Over The Bridge і покликана привернути увагу до проблем психічного здоров’я.
Штучний інтелект, прослухавши композиції і вивчивши гармонійні переваги їх авторів, вибір нот і ритмічні особливості, створив нову музику, спираючись на інформацію, яку він отримав про стилях музикантів. Потім звукорежисер зібрав отримані пісні в окремий альбом, повідомляє видання Hypebeast. У ньому можна почути пісні в стилі Курта Кобейна, Емі Уайнхаус, Джиммі Хендрікса та інших виконавців.

“Щоб показати світу, що було розгублено через кризу психічного здоров’я, ми використовували штучний інтелект для створення альбому «Клубу 27». Завдяки йому ми заохочуємо все більше представників музичної індустрії отримувати необхідну їм підтримку психічного здоров’я, щоб вони могли продовжувати робити музику, яку ми всі так любимо. Тому що навіть штучний інтелект не замінить реального творчості” – йдеться на сайті проекту.

Читайте также:   Tesla звітувала про чисті збитки в $702 млн за підсумками першого кварталу

«Клуб 27» – це культурний феномен, який об’єднав популярних музикантів, які померли у віці 27 років через проблеми, пов’язаних з наркотиками, алкоголем, депресією або інших психічних розладів.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *