Новий патент Xiaomi: смартфони з екраном на всю лицьову панель

У цьому році очікується масова поява смартфонів, в яких отвір під камеру замінить виріз в екрані. Але виробники не залишають надій створити дизайн, в якому дисплей буде займати всю лицьову панель корпусу. Одним з них є компанія Xiaomi, яка 5 лютого 2019 року розмістила в Глобальній базі даних дизайну Всесвітньої організації інтелектуальної власності (ВОІВ) патент дизайну смартфона, в якому екран закруглюється на всі чотири грані корпусу.


Особливістю патенту є те, що в дисплеї немає ніяких вирізів або отворів під фронтальну камеру, розмовний динамік і датчики. Відповідно екран займає всю лицьову панель, закруглюючись на межі корпусу. Останній при цьому повинен бути повністю симетричним.

Читайте также:   Американці навчили робота-маніпулятора грати в Дженга

Крім цього, патент вказує на те, що такий смартфон повинен оснащуватися двома основними камера. Втім, з нього не ясно, чи буде в апараті фронтальна камера. Цілком можливо, що Xiaomi зможе розмітити її під дисплеєм, а для розмовного динаміка використовувати пьезодінаміческую технологію передачі звуку через кераміку, яку компанія вже встигла випробувати в моделі Mi Mix.

 

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *