Кава зі смаком космосу

Кава зі смаком космосу

Space Roasters – це стартап з ОАЕ, засновники якого стверджують, що знайшли найкращий спосіб обсмажування кавових зерен. Для цього достатньо лише запустити у космос ракету-носій з зернами на борту. Завдяки інтенсивному теплу, яке буде створюватися всередині капсули під час проходження крізь атмосферу на зворотньому шляху, всередині ємності будуть створюватися ідеальні умови для обсмажування.

У земних умовах кавові боби стикаються з розпеченою жаровнею, і через це вони часто псуються та тріскаються. Але завдяки невагомості у космосі, під час шляху на Землю, зерна будуть вільно плавати всередині капсули і рівномірно обсмажуватися при температурі 200 градусів по Цельсію.

Власне, ця капсула була спеціально розроблена компанією Space Roasters. Вона розділена на 4 секції, в кожній з яких буде міститься до 75 кг бобів. Автори проекту кажуть, що весь процес буде займати хвилин двадцять.

Читайте также:   Apple представила iPhone 13 і iPhone 13 Pro

Поки що ціна такого космічного задоволення не оголошується. Але враховуючи вартість запуску ракети, всі затрати компанії і т.д., то розраховувати на чашку кави менш ніж за $500 не варто. Але проект буде реалізовуватися в ОАЕ, тож там йому точно вдасться знайти своїх шанувальників.

Читайте також: В ДАВОСІ ПІДПИСАЛИ УГОДУ ЩОДО РЕАЛІЗАЦІЇ ГРАНДІОЗНОГО ЕНЕРГЕТИЧНОГО ПРОЕКТУ В УКРАЇНІ

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 2539

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *