Ілон Маск запустив тунелі під Лас-Вегасом, де вже розігналися на Tesla до 185 км/год

Ілон Маск запустив тунелі під Лас-Вегасом

Ці тунелі перетворюють 45-хвилинну прогулянку в двохвилинний поїздку.

Компанія Ілона Маска The Boring Company на цьому тижні почала тестувати свої підземні тунелі LVCC Loop, побудовані під конференц-центром Лас-Вегаса (Las Vegas Convention Center).

У мережі з’явилися численні відеоролики і фотографії від людей, які вже змогли проїхати по тунелю. Точніше, мова йде про двох тунелях з одностороннім рухом протяжністю по 1,2 км.

Тунелі розташовані на глибині близько 10 метрів. Для тестів використовувалися кілька десятків автомобілів Tesla, в тому числі Model 3, а також Model Y і Model X. The Boring Company заявила, що ці тунелі перетворюють 45-хвилинну прогулянку в двохвилинний поїздку.

В одному з тестових заїздів був встановлений рекорд швидкості, який склав 185 км/ч. На момент офіційного запуску швидкість буде обмежена на позначці 240 км/ч.

Читайте также:   NASA відправить на супутник Сатурна (Титан) октокоптер

Компанія заявляє, що хоче в кінцевому підсумку транспортувати 4400 осіб на годину через тунелі LVCC Loop, хоча деякі вважають, що в результаті вийде перевозити тільки 1200 чоловік на годину. The Boring Company хоче побудувати масивну систему тунелів, яка буде проходити під усім містом, з пропускною здатністю 50 000 осіб на годину.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *