Сім’я Kishe спільно з редакцією журналу «Деньги плюс» дарує подарунки до Дня святого Валентина!

подарунки до Дня святого Валентина!

Андрій та Оксана Kishe – пара, яка дбайливо зберігає свою любов роками.

Андрій – відомий український співак, телеведучий, шоу-мен і продюсер. Його дружина Оксана – власниця успішної онлайн-кондитерської. Молоді люди відбулися не тільки в професійній діяльності – щаслива сім’я виховує двох чудових доньок. А тривалості їх союзу можна тільки позаздрити – вони разом вже 21 рік!

Сім’я Kishe надихає багато пар своїм щастям. Ось уже не перший рік вони дарують свої солодкі подарунки від власної кондитерської KsuSweetFactory.

Ми вирішили приєднатися до цієї традиції і провести спільний конкурс!

Напишіть історію свого знайомства і до 10-го лютого надішліть її до нас в редакцію

на пошту: valentinesday@dengi-info.com

Шляхом голосування ми виберемо дві пари переможців:

1-е місце займе та пара, чия історія знайомства вразить сім’ю Андрія Kishe та Шеф-редактора «Деньги Плюс» Ельвіру Гаврилову. Ми опублікуємо вашу історію в березневому номері видання «Деньги Плюс» і на власних інтернет-ресурсах журналу. Крім цього, ви отримаєте фотосесію в романтичній обстановці, а Андрій Кіше особисто вручить вам свій солодкий подарунок і запрошення на вечерю в одному з кращих закладів міста!

2-е місце очікує на пару, чия історія набере найбільше “+” на нашому сайті: https://fostylen.com/. Ваша історія також буде опублікована в березневому номері журналу і на власних інтернет-ресурсах журналу. Крім цього, ви отримаєте святкову фотосесію з готовими образами від дизайнера Ельвіри Гаврилової.

Чекаємо ваші історії! Бажаємо успіху!

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *