YouTube покаже трансляцію музичного фестивалю Coachella-2022

YouTube покаже музичний фестиваль Coachella-2022

Кілька днів тому стало відомо, що музичний фестиваль Coachella повертається після дворічної перерви. Для тих, хто не зможе приїхати або не встигне придбати квиток, YouTube підготував сюрприз: сервіс покаже трансляцію фестивалю в прямому ефірі.

В офіційному інстаграм-акаунті події організатори оголосили конкретні дати: з 15 по 17 і з 22 по 24 квітня 2022 року. На YouTube можна буде побачити виступи обох уiкендiв.

У той же час список артистів поки невідомий. Нагадаємо, в 2019 році – перед пандемією – на фестивалі виступали Біллі Айлиш, Blood Orange, the 1975, Mac DeMarco, Childish Gambino і інші. А хедлайнерами скасованого в 2020 році заходy стали Тревіс Скотт, Френк Оушен і Rage Against the Machine. Організатори не уточнили, чи будуть музиканти хедлайнерами і в 2022 році.

Читайте также:   СЕРГЕЙ МИРОНЕНКО ВЫПУСТИЛ СКАНДАЛЬНУЮ ПЕСНЮ В ПРЕДДВЕРИИ СОЛЬНОГО КОНЦЕРТА В ОДЕССЕ

Coachella проводиться з 1999 року в місті Індіо, штат Каліфорнія. Крім музичних виступів, глядачі можуть відвідати художні і скульптурні виставки. У різні роки на Coachella з’являлися Леді Гага, Бейонсе, Бьорк і Radiohead.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *