В Україні стартував онлайн конкурс для юних музикантів «International Classical Bridge 2021»

«International Classical Bridge 2021» музичний конкурс України

Пандемія продовжує надихати творчих людей по всьому світу на експерименти. Так, зараз в Україні проходить перший онлайн конкурс для юних музикантів – «International Classical Bridge 2021». Його організатори – український піаніст Олексій Саранчин, фонд «Міжнародний Музичний Міст» і Київська муніципальна академія музики імені Р.М.Глієра. Завдання конкурсу – об’єднати юних музикантів з усього світу і дати старт їх кар’єрі в такий непростий час.

“Журі з Грузії, Латвії, України, Хорватії та Швейцарії надає можливість учасникам заявити про себе на міжнародному рівні і позмагатися серед талановитої молоді з різних куточків світу, завести професійні зв’язки в інших країнах і прокласти для себе міст в музичне майбутнє”, – говорить ініціатор конкурсу, музикант Олексій Саранчин.

Читайте также:   У Монако пройшов благодійний вечір, присвячений Світовому океану

У журі конкурсу – кращі з кращих. На чолі журі українська піаністка Ірина Полстянкіна, виконавчий директор одного з найвідоміших музичних конкурсів – Міжнародного конкурсу молодих піаністів пам’яті Володимира Горовиця; композитор і піаністка з Хорватії Саня Дракуліч, один з кращих українських піаністів Роман Лопатинський; скрипаль Андрій Павлов, віолончеліст з Швейцарiї, номінант на “Греммі” Денис Северин, українська арфистка Ярослава Некляєва, флейтистка з Грузії Маргарита Хакимова, швейцарський валторніст, володар премії “Греммі” Констатин Тимохін, композитор, вібрафоніст, володар премії “Греммі” Андрій Пушкарьов.

Конкурс проходить в 3 категоріях віковим діапазоном від 6 до 19 років і включає номінації фортепіано, струнні, духові та ударні інструменти. Учасники можуть подавати анкети до 1 червня на сайті конкурсу, а результати будуть опубліковані 17 червня.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *