Продюсери фільму «Мамма Mia!» знімуть байопік про Шер

«Мамма Mia!» знімуть байопік про Шер

Нещодавно Шер святкувала 75-річчя. Незважаючи на те, що свято у неї, співачка зробила подарунок і своїм фанатам. У своєму твіттер-акаунті вона повідомила, що продюсери культової екранізації мюзиклу «Мамма Mia!» знімуть байопік про її життя.

Виробництвом займеться кінокомпанія Universal Pictures, а продюсувати будуть Джуді Креймер, Гері Гетцман і сама Шер. Сценарій напише Ерік Рот, який працював над адаптацією «Форреста Гампа» і ремейком «Зірка народилася» з Леді Гагою і Бредлі Купером.

“Гері і я дуже раді знову попрацювати з Шер і на цей раз перенести її надихаючу історію на великий екран. Неможливо не захоплюватися талантом Шер, її силою духу, унікальним дотепністю, теплотою і широким кругозором. Її безпрецедентний успіх в музиці, кіно і на телебаченні надихнув цілі покоління. Ми раді, нарешті, розповісти її історію глядачам,” – поділилася в прес-релізі Джуді Креймер.

Читайте также:   Шерон Стоун заблокували в додатку для знайомств

Більш ніж за 50 років Шер продала більше 100 мільйонів платівок, відіграла безліч концертів, а також отримала «Оскар» за фільм «У владі місяця» як найкраща актриса.

За останні роки це не перший байопік про зірок XX-XXI століття. «Рокетмен» про Елтона Джона і «Джуді» про Джуді Гарленд були гаряче зустрінуті як фанатами, так і кінокритиками. У той же час, невдоволення викликала «Богемська рапсодія», яку звинувачували у «розмиваннi» історії групи Queen, «Сполучені Штати проти Біллі Холідей» викликали критику за те, що на перший план вийшли сцени насильства і залежності співачки. А «Зоряний пил» про Девіда Боуї був знятий без участі сім’ї Боуї і його музики.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *