Настя Каменських підкорює США і Латинську Америку

Настя Каменських підкорює США і Латинську Америку

Минулого тижня у п’ятницю, найавторитетніша музичне видання Billboard опублікувало щотижневий рейтинг найкращих пісень світу в категорії Tropical Songs.

Billboard – американський журнал, присвячений музичній індустрії. Він охоплює практично всі аспекти цього бізнесу, в тому числі щотижневі новини, авторські статті, продаж аудіо- та відеоносіїв, інтернет-ресурси і так далі, проте найбільш відомий своїми чартами.

Найважливіші з них – Billboard Hot 100, що містить кращі 100 пісень незалежно від жанру, а також Billboard 200 – чарт з продажу альбомів. За результатами щорічних продажів журнал присуджує нагороди Billboard Music Awards.

Двомовна пісня української співачки Насті Каменських Peligroso, була знову включена в топ 25 пісень чарту. Про це повідомляє прес-служба співачки з посиланням на Billboard.

Читайте также:   В англійській мові з'явилося дієслово to Meghan Markle. Ось що воно означає

На даний момент, Настя перебуває в США, де бере участь в найбільш популярних теле- і радіоефірах з промо-кампанією міжнародного хіта Peligroso. NK вже встигла представити композицію в рамках таких програм, як Total Acceso на каналі Telemundo, Buenas Dias la Familia на каналі Estrella TV, Dash Radio, LATV, а також дала інтерв’ю для топового видання HOY.

Пісня Peligroso, написана на іспанською та англійською мовами, підкорила серця світової громадськості, чи не відразу після свого виходу. Раніше, NK презентувала її в ефірі найбільш рейтингового ранкового телешоу Латинської Америки Despierta America.

Одним же з найбільш знакових моментів кампанії, стало запрошення NK представити Україну на 19-й щорічній церемонії вручення латиноамериканського Греммі в Лас-Вегасі. Таким чином, Настя Каменських стала першою українською виконавицею, яка підкорила Латинську Америку.

Читайте также:   Кевін Спейсі отримав першу роль після перемоги у суді у справі про домагання. Кого зіграє актор?

Читайте також: НАЙКРАЩА СУКНЯ НА ЗОЛОТОМУ ГЛОБУСІ 2019 БУЛА ОБРАНА НЕ ПРОСТО ТАК

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *