Канал NBC відмовився транслювати премію “Золотий глобус”

NBC відмовився транслювати "Золотий глобус"

У телекомпанії NBC, яка традиційно вела трансляцію церемонії вручення премії “Золотий глобус”, заявили, що не робитимуть цього в 2022 році з-за того, що журі не відображає в достатній мірі різноманітність американського суспільства.

При цьому телеканал висловив готовність провести трансляцію в 2023 році, якщо до складу журі будуть внесені відповідні зміни. Раніше газета Los Angeles Times повідомила, що в журі премії, що складається з 87 журналістів, немає темношкірих. Організатори обіцяли виправити це упущення. “Золотий глобус” охоплює кінематограф і телебачення, щорічно нагороди вручають за більш ніж двом десяткам номінацій. В індустрії ця премiя вважається другою кінопремією після “Оскара”.

Навколо “Золотого глобуса” розгортається справжня драма, яка виникла через толерантнiсть. Акторка Скарлетт Йоханссон розкритикувала гендерний і расовий склад Голлівудської асоціації іноземної преси (HFPA), відповідальної за роздачу престижних нагород за найкращі кінофільми і телевізійні картини. А Том Круз повернув отримані раніше нагороди “Золотого глобуса” в знак протесту проти недостатнього різноманітності в журі представників американського суспільства.

Читайте также:   Український хореограф-постановник "D`Arts Dance Project" - Дарі Малікова знялася в діснеївському фільмі "Дамбо"! (ФОТО)

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *