У Netflix з’явився власний інтернет-магазин

інтернет-магазин Netflix

У Netflix з’явився власний магазин на сайті netflix.shop. У ньому компанія планує продавати ексклюзивні речі, пов’язані з серіалами і фільмами, які можна подивитися на платформі.

Зараз магазин доступний тільки в США, але скоро він з’явиться і в інших регіонах. На сайті вже з’явилися колекції, приурочені до аніме «Ясуке» і «Едем». Скоро в магазині також можна буде купити бейсболки, футболки, худі і аксесуари для будинку з колекції, створеної в колаборації з Лувром, яка приурочена до серіалу «Люпен». У Netflix також в планах запустити Мерч для фанатів серіалів «Відьмак» і «Дуже дивні справи».

Незважаючи на те, що на Netflix можна подивитися більше 15 тис. фільмів і серіалів, платформа не планує перетворювати свій магазин в мега-фан-сайт, переповнений товарами. Замість цього компанія буде вибірково запускати лімітовані колекції, які будуть змінювати один одного.

Читайте также:   Співачка ЛУНА відсвяткує свій День народження на концерті в Одесі

«Нам подобається, коли чудові історії виходять за межі екранів і стають частиною життя людей. Ми завжди прагнемо з’ясувати, як ми можемо розширити світ наших історій для шанувальників, від одягу і іграшок до імерсивні подій та ігор», – розповідає Джош Саймон, віце-президент по товарах Netflix.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 19

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *