HBO Max відклав вихід мультсеріалу про королівську сім’ю через смерть принца Філіпа

HBO Max відклав вихід мультсеріалу

Ще в минулому році стало відомо, що стрімінговий сервіс HBO Max готує мультсеріал про британську королівську сім’ю, де головним героєм стане принц Джордж. Сатиричне шоу, автором якого виступив творець «Гріффінов» Гарі Джанетті, вирішили відкласти в зв’язку зі смертю принца Філіпа. Про це пише FOX News.
Спочатку мультсеріал хотіли випустити цієї весни. У ньому повинні були розповісти про шлях Джорджа до трону. При цьому, проект грунтувався на мемах самого Джанетті, які він не раз викладав в своєму інстаграм-акаунті.

“Ми були засмучені, дізнавшись про смерть принца Філіпа. Тепер ми будемо коригувати наші плани на дебют серіалу. Нову дату прем’єри оголосять пізніше,” – зазначив представник HBO Max.

Читайте также:   Лілі-Роуз Депп і The Weeknd зіграють в новому серіалі HBO The Idol

Мультиплікаційну версію Філіпа озвучив Ден Стівенс. Крім нього відомі й інші учасники проекту. Так, голосом Джорджа буде Гарі Джанетта, принца Гаррі – Орландо Блум, Кейт Міддлтон – Люсі Панч, Меган Маркл – Кондоль Рашад, принца Вільяма – Іван Реон, а принцеси Шарлотти – Софі Тернер.

На даний момент неясно, як в шоу розкажуть про смерть герцога Единбурзького і наскільки це змінить сюжет. Інсайдери видання The Hollywood Reporter також повідомляли, що цей проект «зображує чоловіка королеви Єлизавети не найбільш приємним чином».

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 557

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *