Джаміла Джаміл приєдналася до акторського складу серіалу «Жінка-Халк»

Джаміла Джаміл приєдналася до серіалу «Жінка-Халк»

У листопаді 2019 року продюсер Кевін Файг розповів, що кіновсесвіту Marvel поповниться новими історіями про раніше нерозкритих на екрані персонажів. Одним з них стала стала Жінка-Халк, яка вже офіційно отримала сольний серіал. Видання Variety розповіло, що до касту майбутнього шоу приєдналася актриса Джаміла Джаміл.

Головну роль в проекті виконає Татiана Маслані. Раніше було відомо, що в ньому можна буде побачити Марка Руффало: він виконає звичну роль Брюса Беннера, а Тім Рот перетвориться в суперлиходія по імені Гидота. Він уже зображував цього персонажа у фільмі «Неймовірний Халк» 2008 року, де головну роль грав Едвард Нортон. Також в серіалі знімуться Джинджер Гонзага і Рене Еліз Голдсберрі. Що стосується Джаміли, їй дісталася роль суперзлодiйки Титанiї.

Читайте также:   Помер модельєр Вірджіл Абло

Згідно синопсису, шоу стане свого роду юридичною комедією. У центрі виявиться адвокат Дженніфер Уолтерс, кузина Брюса Беннер. Останній передає героїні свої сили за допомогою переливання крові, так вона стає Жінкою-Халком.

Сценаристом шоу виступила Джессіка Гао, яка працювала над мультсеріалом «Рік і Морті», режисерські обов’язки розділять Кей Койро і Ану Валіа.

Дата виходу серіалу «Жінка-Халк» поки невідома, проте його прем’єра запланована на 2022 рік. Проект – один з декількох готуються до виходу шоу Marvel. Компанія працює над кіноадаптації «Соколиного ока», «Міс Марвел» і «Місячного лицаря». Останнім серіальним релізом Marvel став серіал «Локі», що вийшов 9 червня.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *