BBC покаже документальний фільм про Емі Уайнхаус

документальний фільм про Емі Уайнхаус

Компанія BBC увічнить пам’ять про співачку Емі Уайнхаус, випустивши документальний фільм Amy Winehouse: 10 Years On. Кінокартина розповість про життя і кар’єру артистки, яка загинула десять років тому – 23 липня 2011 року.
Члени сім’ї, друзі і близькі Емі поділяться своїми спогадами про виконавицю. Також в проекті покажуть раніше невидані матеріали. У його розробці взяла участь мама співачки – Дженіс Уайнхаус. У прес-релізі BBC підкреслили, що жінка страждає від розсіяного склерозу, тому вона хоче розповісти світові про Емі, поки остаточно не позбулася пам’яті.

“Я не думаю, що все знали справжню Емі – ту, яку я виховала. Я з нетерпінням хочу поділитися інформацією, завдяки якій люди зможуть краще і глибше зрозуміти внутрішній світ Емі”, – говорить Дженіс.

Читайте также:   Увага: стартує відбір і реєстрація учасників "ТОП 100. Гордість та Краса. Чоловіки та Жінки 2020”!

Редактори майбутньої кінострічки відзначають, що вона буде одночасно вшановувати талант співачки і проникати в таємниці її життя. Тим самим вони хочуть віддати належне музичному генію, представити глядачам рідкісні записи виступів і переосмислити вже відому всім історію.

Документалка стане частиною серії в пам’ять про виконавицю. Так, на BBC Radio 2 з’явиться сюжет про вплив Уайнхаус на наступні покоління співачок і авторів пісень, а BBC Radio 1 покаже її найбільш пам’ятні концерти.

Точна дата виходу фільму Amy Winehouse: 10 Years On поки не повідомляється. За словами творців, глядачі зможуть ознайомитися з ним до кінця цього року.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *