У Штатах створили Космічні війська

Президент США Дональд Трамп підписав указ про створення Космічних військ. Вони увійдуть до складу військово-повітряних сил Сполучених Штатів Америки. Про це повідомляє сайт Білого дому.

Президент заявляє наступне: “Наша доля за межами Землі – це не тільки питання національної ідентичності, але й питання національної безпеки.”

У разі схвалення директиви Трампа Конгресом військово-космічні сили стануть шостим родом військ у США. Їх очолить цивільна особа, кандидатуру якої висуне на розгляд конгресменів сам президент.

“Сполучені Штати – кращі в космосі, і наші противники знають це. Космос є ключовим джерелом стратегічної переваги для Сполучених Штатів, і потенційні іноземні противники сповнені рішучості обмежити наш доступ до нього. Америка завжди буде прагнути до миру за допомогою сили, і ми будемо працювати з нашими союзниками і партнерами, щоб забезпечити цей світ в космосі “, – написано в заяві Білого дому.

Читайте также:   Єлизавета II лобіювала зміни в законі, щоб приховати особисті статки

Нові сили займуться відстеженням ракетних пусків для “бойового забезпечення оперативних наступальних і оборонних космічних операцій”, уточнюється в документі.

Також там повідомляється, що Пентагон представить бюджет Космічних військ протягом найближчих 180 днів. Пропозиції про зміну функцій Космічного командування внесуть у найближчі 90 днів.

Читайте також: РІШЕННЯ ТРАМПА ОСКАРЖИЛИ 16 ШТАТІВ

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *