Черговий конфуз: Трамп назвав голову Apple «Тімом Епплом»

Тім Кук – вельми відома фігура в сфері бізнесу. Люди, які цікавляться високими технологіями, прекрасно знають його як генерального директора компанії Apple. Решта, можливо, не знають, їм можна пробачити, але тільки не президенту США.

На вчорашньому засіданні консультативної ради з питань кадрової політики трапився кумедний казус – Дональд Трамп назвав Тіма Кука «Тімом Епплом». Можна було подумати, що фраза, сказана президентом США, була вирвана з контексту, але ж ні, це закінчене речення. Так Дональд Трамп подякував главі Apple за інвестиції його компанії в економіку країни.

«Ми дуже цінуємо це, Тім Еппл».

У тексті стенограми зустрічі, опублікованій на сайті Білого дому, зазначено «Тім – Apple». Тобто, звертаючись до Кука, президент нібито уточнив, в якій компанії він працює. Ось більш повна витяг з промови Дональда Трампа.

Читайте также:   На виборах в США вперше будуть бюлетені українською мовою

«Ми збираємося відкривати нові робочі місця, тому що зобов’язані зробити це. У нас так багато компаній. Люди, як Тім, ви всюди розширюєтесь і робите те, що я дійсно хотів з самого початку. Я зазвичай говорив: «Тім, ти повинен почати робити це тут». І це дійсно так. Я маю на увазі, що ви вклали великі кошти в нашу країну. Ми дуже цінуємо це, Тім Еппл», – сказав Дональд Трамп.

Читайте також: АМЕРИКАНСЬКИЙ ФІНАНСИСТ РОЗРОБИВ СТРАТЕГІЮ ТОРГІВЛІ НАФТОЮ НА БАЗІ ТВІТІВ ТРАМПА

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *