Gucci і Facebook подали позов до суду проти онлайн-розповсюдження підробок

Gucci і Facebook подали позов до суду

Gucci і Facebook подали спільний позов в окружний суд США по Північному окрузі штату Каліфорнія проти міжнародного підприємства по виробництву та онлайн-розповсюдження підробленої продукції. Компанії звинувачують фізичну особу в порушеннi умов використання Facebook і Instagram, а також в порушенні прав інтелектуальної власності Gucci. Згідно із заявою, відповідач створив кілька акаунтів в Facebook і Instagram, щоб ухилитися від обмежень і блокувань і продовжити продавати підроблену продукцію Gucci.

Компанії відзначили в своїй заяві, що цей судовий процес «є природним кроком вперед у розвитку співпраці, в рамках якого обидва гравці могли б об’єднати свої ресурси і досвід, щоб притягнути до відповідальності тих, хто зловживає Facebook і Instagram, просуваючи підробки. А також чітко дати їм зрозуміти, що подібні зловживання неприпустимі, і, таким чином, зробити платформи Facebook більш безпечними для людей і бізнесу».

Читайте также:   "Все, що здатне доставити насолоду..."

Facebook і Instagram також повідомили, що в першій половині 2020 року з платформ було видалено понад мільйон публікацій, що містять інформацію про підробленої продукції. На них подавали скарги самі бренди, в тому числі і Gucci.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *