Габріела Херст і Тревіс Скотт – лауреати премії Parsons

лауреати премії Parsons

Благодійний вечір нью-йоркської школи дизайну Parsons в цьому році пройшов одночасно в офлайн і онлайн форматах. Цього року лауреатами премії стали дизайнер Габріела Херст, репер Тревіс Скотт, голова і головний виконавчий директор Macy’s Inc. Джефф Дженнетт, колишній старший віце-президент з рiтейлу Apple Inc. і колишній генеральний директор Burberry Анджела Арендтс, дизайнер Кербі Жан-Реймонд і художниця Керрі Мей Уімс.

Цього року лауреати отримали нагороди за їх внесок в розвиток дизайну, рітейлу, бізнесу, мистецтва, сталого розвитку та соціальної справедливості, а також за їх зусилля з надання допомоги майбутнім поколінням дизайнерів і художників. Тревіс Скотт, наприклад, заснував благодійний фонд Cactus Jack восени 2020 року, щоб забезпечити майбутні покоління необхідними творчими і освітніми ресурси.

Читайте также:   Как не попасться мошенникам при покупке недвижимости: Полезные Советы

«Parsons були засновані на ідеї, що дизайн може змінити світ, і ці особливі лауреати переосмислюють творчий і комерційний ландшафт таким чином, що це швидше за все позитивно вплине на цілий ряд дисциплін на довгі роки», – розповідає Рейчел Шрайбер, декан нью-йоркської Школи дизайну Parsons.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *