Страшний сон Маска: акції Tesla суттєво обвалились

У середу, 24 липня, компанія Tesla оприлюднила звіт за 2 квартал фінансового року. Згідно з ним, компанія Ілона Маска зазнала збитків, попри рекордні показники у виробництві. Водночас сам Маск оголосив про звільнення технічного директора та співзасновника Tesla Джеффрі Брайана Штробеля.

Реакція інвесторів не змусила себе довго чекати. Згідно з документом, акції компанії почали дешевшати ще на позабіржових торгах ($ 264,88 за штуку), а з відкриттям торгів у четвер, 25 липня, все стало ще гірше ($ 232,75). Таким чином, падіння склало близько 12%. У ході торгів акції продовжили дешевшати та в якийсь момент торгів ціна опустилася до $ 225,55, що вже відповідає падінню 15%. На закритті за одну акцію Tesla давали $ 228,82. Після закриття основної біржової сесії акції відомого виробника електрокарів продовжили дешевшати.

Читайте также:   Український стартап Grammarly оцінили в $1 млрд

Якщо ж поглянути на динаміку зміни вартості акцій Tesla з початку року, то можна помітити, що до мінімального значення в $ 176,99 (стільки акції Tesla коштували на початку червня) ще далеко. Але якщо тенденція збережеться, то акції Tesla цілком можуть оновити мінімум за останні пару років.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *