Нафта досі утримує свій максимум

Зараз нафта тримається на своєму тримісячному максимумі, через скорочення виробництва Саудівською Аравією стурбованість про те, що торгова війна як-небудь вплине на перспективи світового зросту дещо знизилась.

З 11-го лютого ф’ючерси додали 7%. Картелю ОПЕК загрожує зростання притоків шельфової нафти, тож він почав новий раунд скорочення виробництва в минулому місяці, яке підштовхнуло нафту вгору на 24% в цьому році.

Ан Йе Ха – сировинний аналітик, каже наступне: “Зростання нафти обумовлене скороченням виробництва ОПЕК і його союзниками. Імовірність того, що США і Китай зможуть вирішити торговий конфлікт, зростає.”

“West Texas Intermediate” – техаська марка нафти, у рамках березневої поставки зросла на 7 центів до $ 56.16 за барель, після того, як закрилася на максимуму з 19 -го листопада у вівторок.

Читайте также:   Долар та євро продовжують падіння

Квітневий контракт подорожчав на 13 центів – до $ 56.58. Brent квітневої поставки впала на 1 цент до $ 66.44 за барель, після того, як у вівторок втратила 5 центів, припинивши 5-денний темп зростання.

Читайте також: В 2018 РОЦІ НАЦБАНК УТИЛІЗУВАВ ПОНАД 47 МЛРД ГРН

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *