Влогера-порушника судили в Мережі за незаконно зняте відео з полігону SpaceX

незаконно зняте відео з полігону SpaceX

Як відеоблогеру збільшити аудиторію своїх передплатників? Оригінальний, але не зовсім законний спосіб, придумав американський влогер. Він пробрався на полігон компанії SpaceX у південному Техасі до того, як там провели випробувальний політ 11-го прототипу космічного корабля Starship. Знімаючи репортаж звідти він розраховував підвищити відвідуваність власного відеоблогу в YouTube. Проїжджаючи повз полігон, він вийшов з власного автомобілю і, не тільки незаконно проник на територію компанії, але й зумів добігти до прототипу корабля і навіть заглянув в руховий відсік. 

Однак всупереч очікуванням, зняте ним відео набрало занадто багато дизлайків і гнівних коментарів любителів космосу. Після шквалу негативу невдалому влогеру-порушнику довелося видалити відео.Навіть більше, влогер записав новий ролик, в якому вибачився за свій вчинок і пояснив свої дії тим, що «в той момент подумав, що іншого такого випадку не трапиться». 

Подібний випадок стався на полігоні компанії Ілона Маска в минулому році, під час випробувань Starhopper. Але тоді порушник отримав термін.

Читайте также:   Деякі бельгійці й досі отримують нацистські пенсії

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 437

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *