Після вечері в мішленівському ресторані померла жінка

В минулі вихідні до іспанського ресторану RiFF завітала родина, прізвище якої не називають. 46-річна жінка прийшла до ресторану разом зі своїм чоловіком і 12-річним сином. ЗМІ Іспанії повідомляють, що відвідувачка померла 17 лютого. Крім того, відомо, що з 76 людей, які відвідували цей заклад в період з 13 по 16 лютого, 29 відчували себе погано і повєязують погуршення свого самопочуття саме з відвідуванням RiFF.

Як повідомляється сім’я замовила меню для дегустації, в якому в ті дні було блюдо зі сморчків. Саме їх неофіційно вважають винуватцями масових отруєнь. Ресторан був оглянутий ще в понеділок інспекторами, однак визначити джерело отруєння не вдалося. Інгредієнти деяких страв аналізують в національному інституті токсикології, висновки можна буде зробити після закінчення аналізу.

Читайте также:   How the HORECA industry survived the coronavirus crisis

Шеф-кухар ресторану RiFF Бернд Кнеллер що сам прагне розібратися в такому прикрому випадку і на даний момент співпрацьовує з властями. “Я вирішив, що ресторан буде закритий до тих пір, поки причини події не будуть з’ясовані”, – заявив він.

RiFF – ресторан, який має зірку Мішлен, в довіднику він описується як ресторан інноваційної кухні. Зараз цей заклад закрито. Його керівництво принесло вибачення отруєним клієнтам. Інспектори розбираються, що саме стало причиною отруєння. Включення ресторану в Червоний гід Мішлен є визнаним свідченням високої якості його кухні. RiFF був удостоєний однієї зірки Мішлен, що в цій класифікації означає “дуже хороший ресторан”.

Читайте також: РАМІ МАЛЕК ПРОКОМЕНТУВАВ СКАНДАЛ З РЕЖИСЕРОМ “БОГЕМСЬКОЇ РАПСОДІЇ”

Читайте также:   Самые красивые рестораны в мире - ТОП-10

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 2

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *