Найбагатший чоловік планети оголосив про розлучення

Найбагатший чоловік планети оголосив про розлучення

У середу, 9 січня, американський бізнесмен Джефф Безос і його дружина Маккензі оголосили про те, що вирішили розлучитися після 25 років шлюбу. Вони поширили в Twitter наступне повідомлення: «Ми хочемо повідомити всіх про зміну в нашому житті. Як вже відомо членам нашої сім’ї і нашим близьким друзям, після тривалого періоду взаємної любові і тимчасового роздільного проживання ми вирішили подати на розлучення і продовжувати спілкуватися як друзі».

Нагадаємо, Джефф Безос на сьогоднішній день є найбагатшою людиною в світі. Йому належить контрольний пакет акцій компанії Amazon. Особисті статки бізнесмена оцінюється 137,4 мільярда доларів (за даними американського журналу Forbes.)

Читайте также:   Мини-ликбез: ICO

Заява про розлучення прозвучала незадовго до дня народження Джеффа – 12 січня йому виповнюється 55 років.

З письменницею Маккензі Таттл Безос познайомився в 1992 році. У тому ж році вони одружилися. У них четверо дітей – троє синів і прийомна дочка.

Причина розлучення поки не повідомляється. У своєму твіті подружжя написало: «Якби ми знали, коли зібралися одружуватися, що розлучимося через 25 років, ми б все одно зробили це …»

Читайте також: СПІВАЧКА АДЕЛЬ ЙДЕ ЗІ СЦЕНИ, АЛЕ НЕ НА ЗАВЖДИ

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *