Курорти Таїланду атакує тропічний шторм

Курорти Таїланду атакує тропічний шторм

Якщо ви планували відпочинок на одному з райських островів Таїланду – краще оберіть поки що інше місце для святкових канікул.

Зараз десятки тисяч туристів залишили деякі з найпопулярніших островів і курортних районів Таїланду через наближення тропічного шторму

Влада Таїланду офіційного наказу про евакуацію не віддавали, але туристи масово їдуть. Ті, хто не в змозі забронювати квитки, готуються зустріти шторм на спорожнілих островах.

Крім того, Пабук загрожує обрушитися на південний регіон країни сильними дощами, вітрами і 7-метровими хвилями. Евакуація туристів з тайських островів триває з середи, 2 січня. Острови вже покинули від 30 000 до 50 000 чоловік.

Читайте также:   Дело семейное: в Днепропетровске отец с сыном подпольно производили алкоголь

Синоптики повідомляють, що Пабук – перший в країні тропічний шторм, який вийшов за межі сезону мусонів за останні 30 років. Очікується, що шторм повинен зачепити два тайських острова, а також сусідній острів Самуї. Після того шторм може обрушитися на материк. Однак масштабного тайфуну не прогнозується.

Незважаючи на ці прогнози, жителі прибережних районів південних провінцій Таїланду залишають домівки і переміщаються в притулку через наближення урагану. Вже близько 30 тис. чоловік, що проживають в прибережних районах провінції, переміщені в безпечні місця.

Читайте також: ЛЮДИ МАЙБУТНЬОГО, АБО ЯК ШВЕДАМ ВЖИВЛЯЛИ МІКРОЧІПИ

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *