Комісія з цінних паперів США подала позив до суду на Ілона Маска

Комісія з цінних паперів і бірж звернулася до федерального суду зі звинуваченням виконавчого директора Tesla Ілона Маска в порушенні угоди, якої в минулому році було досягнуто їм і його компанією, повідомляє видання The New York Times.

“Комісія з цінних паперів і бірж у понеділок звернулася до федерального суду з проханням притягнути до відповідальності пана Маска, головного виконавчого директора компанії Tesla, за порушення угоди, якої він і його компанія досягли з комісією в минулому році”, – йдеться в повідомленні.

Комісія має претензії до посту Ілона Маска в Twitter від 19 лютого, який містить неправдиву інформацію щодо плану виробництва Tesla, яку він не погодив з юристами.

Читайте также:   Гендерна рівність: місце України у всесвітньому рейтингу

Комісія подала до суду на Маска і Tesla в минулому році за публікацію в Twitter, в якій він сказав, що він “забезпечив фінансування”, щоб приватизувати компанію за $ 420 за одну акцію. Виявилося, що план приватизації компанії був в більш початковому стані, ніж вказував його твіт.

На цей раз сумнів викликає наступний твіт Ілона Маска – “в 2011 році Tesla виробила 0 автомобілів, але в 2019 році виробить близько 500 тисяч автомобілів”.

Читайте також: ШТАТ МОНТАНА ПРОПОНУЮТЬ ПРОДАТИ

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *