19-річний американець пограбував банк і укотив на офіційно орендованому електросамокаті

19-річний американець пограбував банк і укотив на офіційно орендованому електросамокаті

За даними місцевої газети Austin American-Statesman, 19-річний житель Остіна, штат Техас, прийшов у відділення банку BBVA Compass і почав вимагати гроші від касира, передавши їй записку з погрозами.

Отримавши гроші, він пішов. Поліція вивчила записи з камер навколо банку і виявила відео, на якому схожий за описом на грабіжника хлопець їде на самокаті Jump (сервіс прокату електричних велосипедів і самокатів, що належить Uber).

Детективи відправили запит в Uber, щоб дізнатися дані облікового запису, на який орендували шуканий транспортний засіб. У відповідь компанія надала поліції номер телефону, інформацію по кредитній карті і електронну пошту Луки Манджіарано (Luca Mangiarano).

Читайте также:   Apple просить Трампа звільнити компоненти для ПК Mac Pro і інші продукти від підвищених імпортних мит

За словами правоохоронців, зовнішність Манджіарано збіглася з особою на записах з пограбування, а місце розташування його телефону в момент інциденту – з районом, де знаходиться банк. Згодом горе-грабіжник був затриманий.

Представники Uber в розмові з виданням Gizmodo подякували поліцію Остіна за їх роботу і відзначили, що готові співпрацювати з правоохоронними органами заради розкриття злочинів.

Читайте також: ЯК У ГОЛЛІВУДСЬКОМУ БЛОКБАСТЕРІ: В ПАРИЖІ ПОГРАБУВАЛИ БАНК СЕРЕД БІЛОГО ДНЯ

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *