В Україну приїхала місія МВФ: “Про результати говорити ще рано”

Місія Міжнародного валютного фонду знову почала роботу в Україні. Найближчим часом представники МВФ почнуть переговори з оновленим українським Кабінетом міністрів. В уряді налаштовані оптимістично, але закликають не забігати наперед.

– У нас зараз приїхала в Україну місія МВФ, з якою наші колеги вже почали переговори. Я думаю, що наступного тижня ми вийдемо з якимось більш розгорнутим меседжем про це. Поки про результати говорити ще рано. Наше завдання, щоб колеги з МВФ поїхали з Києва з так званим Staff Level Agreement – попередньою угодою, досягнутою на технічному рівні. Щодо початку програми в кінці року. Це завдання – воно буде виконане, я не маю жодних сумнівів, і переконаний, що ні питання Приватбанку, ні питання будь-яки іншим наріжним каменем або там каменем спотикання не стане. Ми знайдемо спільну мову з МВФ по всім піднятим питанням, – заявив прем’єр Олексій Гончарук.

Читайте также:   В Украине построят уникальную электростанцию

В останній раз місія МВФ була в Україні 21 травня. Тоді представники фонду приїжджали для проведення діалогів з українськими чиновниками. Спочатку планувалося обговорити виконання вимог фонду.

28 травня представники місії зустрілася з президентом Володимиром Зеленським. Він, в свою чергу, підтвердив наміри нашої країни продовжити співпрацю.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *