«Нова Пошта» переходить на 7-денний робочий тиждень

Один з найбільших поштових операторів країни, приватна компанія «Нова пошта», повідомила про істотну зміну, що стосується графіка роботи. З 1 березня всі без винятку відділення «Нова Пошта» в обласних і районних центрах, а також кур’єри компанії почнуть працювати без вихідних – 7 днів на тиждень.

«Ми змінили графік роботи, тому що це зручно для клієнтів. Тепер з «Нова Пошта» працювати ще зручніше», – зазначив генеральний директор компанії Олександр Бульба. – «Бізнес-клієнти можуть збільшити продажі за рахунок додаткових днів роботи, а одержувачам не потрібно після роботи чекати в чергах – можна приходити в зручний час в суботу або неділю і отримувати свої посилки швидше».

Читайте также:   Нобелівську премію з економіки присудили за роботу над теорією нових аукціонів

У неділю відділення працюватимуть з 11:00 до 16:00. Як відзначають в компанії, це саме ті години, коли клієнти зазвичай приходять у вихідні (до цього по неділях працювали тільки деякі відділення компанії в різних містах).

У компанії «Нова пошта» радять клієнтам, які розраховують на доставку на наступний день, приносити посилки і товари раніше. Точний графік роботи кожного відділення можна дізнатися на офіційному сайті оператора.

Одночасно компанія поділилася деякою цікавою статистикою. Зараз фірмовим додатком «Нова пошта» активно користуються вже 2,6 млн активних користувачів на місяць, що майже вдвічі більше, ніж було станом на початок 2018 го. Також повідомляється, що кількість оформлених через додаток посилок в порівнянні з 2017 зросла до 10 млн, а сума онлайн-розрахунків – в 2,5 рази.

Читайте также:   НБУ презентовал новенькую двадцатку

Читайте також: «ПРИВАТБАНК» РОЗШИРЮЄ МЕРЕЖУ БЕЗГОТІВКОВИХ І БЕЗКОНТАКТНИХ ПЛАТЕЖІВ

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




1 Комментарий

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *