Відомий український хореограф і танцюрист Олександр Лещенко презентував ексклюзивний голографічний танець 360 градусів (ФОТО + ВІДЕО)

3D реальність на відстані витягнутої руки – інноваційний номер Олександра Лещенка (ФОТО + ВІДЕО)

Відомий український хореограф і танцюрист і художній керівник театру танцю «Foresight» Олександр Лещенко презентував інноваційний номер «Holographic dance 360» – ексклюзивний голографічний танець 360 градусів. За 3D анімацію, розробку концептів, технічне рішення та проекційне обладнання відповідали Magic Innovations, а сценарій, ідея номера і його блискуче виконання – Олександр Лещенко.

Глядачі були в захваті від інноваційного формату танцю «Holographic dance 360». У залі згасло світло і почалося шоу на відстані витягнутої руки, коли кожен став частиною того, що відбувається і хотів дотягнутися до фантастичних проекцій, які були в 3D номері Олександра Лещенка.

Читайте также:   Олександр Прохоров та Анна Різатдінова виконали ніжний віденський вальс у третьому ефірі «Танці з Зірками»  (ФОТО + ВІДЕО)

Номер розповідає глядачеві про складний і багатогранний світ артиста, який збирається вийти на сцену до широкої аудиторії, що чекає на нього. Перфоманс вийшов таким же, як і цей самий світ артиста – загадковий, експресивний, динамічний, емоційний. Всі рухи Олександра були чітко синхронізовані з проекціями в 3D кубі, на що було витрачено чимало зусиль, адже потрапляння в момент важливо для того, щоб відбулася ідейна склейка і шоу-номер вийшов гармонійним. Олександру і Magic Innovations це вдалося на всі 100%!

– У номері «Holographic dance 360» локації змінюють одна одну кожну секунду, то оксамитові куліси театру, то уявні геометричні перешкоди, натхнення артиста і його крила-метелики, щастя бути на сцені і атмосфера овацій – як хмара з пелюсток троянд, дзеркальні відображення артиста і його гримерна кімната, шпагати, трюки … Все це ми об’єднали в номер, який розповідає про особливості підготовки артиста перед виходом на сцену. Проте, не дивлячись на глибокий меседж, номер вийшов дуже розважальним і видовищним, – поділився Олександр Лещенко про нову танцювальної 3D постановці.

Читайте также:   Одеська кіностудія оновила заставку до 100-го ювілею

«Складність такого номера« Holographic dance 360» в тому, щоб не тільки передати задум хореографа, а й адаптувати сценарій під 4 проекційних поверхні з урахуванням всіх особливостей голограми, а також синхронізувати задуманий контент з динамікою танцюриста. Ми вибрали в партнери для даного проекту кращий танцювальний колектив «Foresight», на наш погляд» – коментує Остап Хитрук, засновник і креативний директор Magic Innovations.

Театр танцю «Foresight» під керівництвом Ліни Верес, який був створений майже 13 років тому, сьогодні вважається самим гастролюючим колективом України. 7 років поспіль «Foresight» визнаний кращим балетом України за версією премії «Фаворити Успіху».

Читайте також: ІМЕНИННИК БЕРЕЗНЯ ОЛЕКСАНДР ЛЕЩЕНКО: 10 ЦІКАВИХ ФАКТІВ

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *