Сергій Гончарук — фіналіст рейтингу «ТОП 100: Гордість України. Чоловіки» в номінації «Одесит року»

«Одесит року» – мабуть, найбільш значуща і мила серцю нагорода, яку тільки може отримати резидент Перлини біля моря. Саме такою відзнакою в рамках щорічного національного рейтингу «ТОП 100: Гордість України. Чоловіки» був нагороджений видатний одесит Сергій Гончарук.

І насправді, заслуги Сергія перед Одесою, її мешканцями і всією Україною — неоціненні. Сергій Гончарук – лікар-стоматолог вищої категорії, кандидат медичних наук, науковий співробітник, засновник Odessa First Private Dental Center.

Стоматологія була його мрією з самого дитинства. Усе своє свідоме життя, починаючи з 13 років, Сергій мріяв стати лікарем-стоматологом і його мета втілилася у життя. Поки майбутній Одесит року старанно навчався стоматології, він не переставав думати про створення своєї клініки, і не просто якогось малесенького приватного кабінетику на 3 крісла, як воно майже завжди і буває, — а КЛІНИКИ, куди могли би приходити його співгромадяни і гості міста за кваліфікованою, якісною стоматологічною допомогою на вищому європейському рівні.

Створення Odessa First Private Dental Center було заповітною мрією Сергія Гончарука, яку він успішно втілив у життя і зараз перетворює мрії людей про здорові гарні посмішки на реальність.

22 березня на церемонії нагородження фіналістів рейтингу «ТОП 100: Гордість України. Чоловіки» в Одеському національному академічному театрі опери та балету, Сергій піднявся на сцену, де був нагороджений почесною відзнакою «Одесит року». Розчулений лікар висловив свою щиру подяку організатору і музі проекту Ельвірі Гавриловій і співпродюсеру Богдану Терзі за можливість бути частиною грандіозної події.

Наші фотографи:

Читайте также:   Легенда бойового кіно Дон «Дракон» Уілсон анонсував серію майстер-класів в Україні (ФОТО)

Vyacheslav Kotlyarenko
kotlyarenkophoto

photo@innapachkina

За надання шикарних авто висловлюємо подяку:

Офіційному дилеру Volkswagen в Одесі – Автомобільний Дім

Компанії Emerald Motors, офіційному дилеру BMW, MINI & BMW Motottad в Одесі

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 52

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *