Марина Одольська презентувала кліп на пісню «Небо» (ВІДЕО)

Дивимося! Марина Одольська представляє перше відео після народження 4-ої дитини – «НЕБО» (ВІДЕО)

Зйомки нон-стоп та стрибки з 15-метрової висоти — Марина Одольська розповіла як створювався кліп «НЕБО» (ВІДЕО)

Кліп на сингл «НЕБО» – перша спільна відеоробота співачки Марини Одольської та режисера Віктора Скуратовського. Ця музична історія також стала флагманом нового альбому співачки та першим презентованим треком.

 Відео на пісню «НЕБО» – це невагомий стан кохання, абсолютне потрапляння в настрій весни. Емоційна й одночасно романтична історія проходження парою закоханих будь-яких перепон разом і тримаючись за руки.

 Це перші зйомки кліпу для Марини Одольської після того, як вона народила четверту дитину. І, як відзначив режисер, артистка не тільки має прекрасну фізичну форму, а ще змогла зарядити енергією любові всю знімальну групу та перенести власне натхнення на екран.

«Попри те, що мені знову необхідно було звикати до сцени та камер, я думаю, що у нас все вийшло чудово! З такою командою як у мене, я була впевнена в результаті. ми поставили перед собою дуже високу планку і будемо з кожним разом підіймати її все вище й вище. Я сподіваюся, що моїм слухачам сподобається відеоробота «НЕБО», адже над нею довго та кропітливо працювали кращі з кращих. Для мене важливо було передати атмосферу та всю палітру почуттів, коли кохання надає крила!» – розповіла Марина Одольська.

Читайте также:   Снуп Догг оголосив номінантів премії "Золотий глобус 2022"

 Відзначимо, що пісня «Небо» вже встигла посісти перші місця у хіт-парадах на радіо, а тепер і кліп готовий дивувати й надихати глядачів музичних телеканалів.

 «Ідея кліпу з’явилася тільки-но я почув пісню «Небо». В кадрі — лише герої та образи, наш кліп — алегорія. За допомогою такої ілюстрації падінь та злетів ми намагаємося провести алегорію зі стосунками двох закоханих людей. Хочу відзначити, що Марина — неймовірний та самодостатній артист і нашою метою було просто донести її нереально класну енергетику до глядачів», – прокоментував режисер кліпу Віктор Скуратовський.

 Зйомки відео тривали майже добу, без перерв на відпочинок! Головні герої та знімальна група в режимі нон-стоп змінювали локації, декорації та костюми. За час зйомок Марина Одольська приміряла кілька образів, які створила для неї відома візажист та художниця — Марина Борщевська.

Читайте также:   Проект Amaala підписав договір про партнерство з Фондом принца Монако Альберта II у Монако

«Образ, у будь-якій відеороботі, створюється великою командою профі. Безумовно, задачу ставить режисер, а після цього велика команда гримерів, стилістів, парикмахерів шукає золоту середину між тим, що хотілося бачити та тим, що буде пов’язано з текстом та посилом пісні. Ми шукали саме ту середину, яка буде співзвучна Марині, її сутності. Мені здається, що ми знайшли її! Ми змогли поєднати виразні гарні очі з «оголенною» жіночою й ніжною сутністю. Працювати з Мариночкою мені було спокійно та добре», – поділилася своїми враженнями Марина Борщевська.

 В зйомках також взяли участь артисти танцювального колективу «Freedom» – Юлія Зима і Павло Бондаренко, які виконали ролі двох закоханих з усіма барвами стосунків між чоловіком та жінкою. В кліпі багато романтичних моментів. Атмосфера на знімальному майданчику була сповнена сюрпризів. Для однієї зі сцен герої кліпу повинні були стрибати з-під стелі, висотою 15 метрів — для ефектного кадру стрімкого польоту в небі. Таких задач та ідей у режисера було чимало!

Читайте также:   Туризм во Львове дело прибыльное: 2017 год принёс 600 млн евро

 Наразі Марина Одольська активно працює над сольним альбомом, вже записано більше 8-ми пісень.

Пропонуємо вам подивитися новий кліп Марини Одольської «НЕБО» онлайн 

Читайте також: МАРИНА ОДОЛЬСЬКА ЗНЯЛА КЛІП НА ПІСНЮ «НЕБО» З ВІКТОРОМ СКУРАТОВСЬКИМ (ФОТО + АУДІО)

 

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Комментариев: 466

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *