Офіційно: Усик дебютує в суперважкій вазі проти Тайрона Спонга

Український боксер Олександр Усик в жовтні проведе дебютний поєдинок у новій для себе ваговій категорії – хевівейт. Кілька місяців команда нашого спортсмена підшукувала суперника і ось нарешті їм вдалося досягти угоди з одним із боксерів.

Першим опонентом Усика в супертяжах стане непереможний голландець Тайрон Спонг. Поєдинок відбудеться 12 жовтня в Чикаго на Wintrust Arena, місткість якої трохи більше 10 тисяч глядачів. Квитки вже надійшли в продаж і доступні в цінових категоріях: 40, 60, 100 і 200 доларів.

Тайрон Спонг – 34-річний непереможний голландський боксер, який на професійному рингу виступає з 2015 року. За цей час він провів 14 поєдинків і у всіх здобув перемогу (в 13 з них нокаутом). Останній бій голландця відбувся 31 серпня в Мексиці. Тайрон Спонг переміг Джейсона Мінді з Еквадору нокаутом у другому раунді. Раніше Спонг також займався кікбоксингом і ММА.

Читайте также:   Сборная Украины обыграла Чехию

Нагадаємо, Олександр Усик повинен був дебютувати в суперважкій вазі ще навесні проти камерунця Карлоса Таками. Однак тоді українець отримав травму і бій довелося скасувати. Після того, як наш спортсмен відновився, його команда знову спробувала домовитися про зустріч з Такамою, але боксер змінив промоутерську компанію і переговори зайшли в глухий кут.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *