ВІТАННЯ! 47-РІЧНА КАМЕРОН ДІАС УПЕРШЕ СТАЛА МАМОЮ

LOS ANGELES, CA - JUNE 02: Guitarist Benji Madden and actress Cameron Diaz attend House of Harlow 1960 x REVOLVE on June 2, 2016 in Los Angeles, California. (Photo by Donato Sardella/Getty Images for REVOLVE)

Голлівудська красуня та її чоловік поділилися зі світом прекрасною новиною

Вже мало кого здивуєш пізнім усвідомленим материнством, проте кожного разу подібні новини викликають захват. Камерон Діас у свої 47 років вперше стала мамою! Актриса та її чоловік, 40-річний Бенджі Медден, учасник групи Good Charlotte, на своїх Instagram-сторінках поділилися радістю – вони стали батьками. У подружжя народилася дочка Раддікс.

«Вітаємо всіх з Новим роком від сім’ї Медден! Ми щасливі та вдячні, що вступаємо в нове десятиліття з заявою про народження нашої дочки, Раддікс Медден. Вона відразу ж підкорила наші серця і по-справжньому доповнила нашу сім’ю. Ми дуже раді поділитися з вами цією новиною, але поряд з цим відчуваємо тваринний інстинкт захищати життя нашої малої. Так що ми не будемо публікувати фотографії дочки і ділитися з вами будь-якими деталями за винятком того факту, що вона дійсно дуже мила», – йдеться в повідомленні Камерон і Бенджі.

Fiancoff :