Зустріч з Романом Зозулею продається на благодійному аукціоні

За право випити кави з форвардом “Альбасете” вже готові віддати 10 тисяч гривень

Форвард “Альбасете” Роман Зозуля приєдналися до благодійної акції “Дарунки Даринці”, яку проводить аукціон “Благодійне Рівне”. У якості лотів аукціону виставлені права на зустріч і спілкування з відомими людьми.

Cам футболіст підтвердив інформацію про участь в проекті, зробивши репост на своїй сторінці в Фейсбук. Крім того, Роман торгується й за інші лоти: в коментарях до посту, де “продається” зустріч з відомим спортивним коментатором Володимиром Кобельковим, Роман висловив готовність віддати 800 гривень за право випити з ним кави. “Я тобі запам’ятаю цю суму!” – жартома пригрозив Кобельков, і Зозуля тут же підняв ставку до 1200. Втім, поки що футболіст не отримує цей лот – вже є сума вище.

Читайте также:   Пушкіну - 220: в центрі Одеси студенти з Китаю і В'єтнаму читали вголос вірші поета

Що стосується лота “Кава з Зозулею”, то за право зустрітися з футболістом “Альбасете” шанувальники готові віддати 10 тисяч гривень.

На цьому ж аукціоні продається можливість випити кави з Андрієм Богданом, главою Офісу президента. Зараз на це право претендує анонім (безіменні ставки дозволені правилами), готовий заплатити 130 тисяч гривень.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *