“Манчестер Сіті” купує захисника за 68 млн євро

Клуб Олександра Зінченка погодив з “Бенфікою” трансфер Рубена Діаша

Шестиразовий чемпіон Англії “Манчестер Сіті” домовився з лісабонською “Бенфікою” про перехід захисника Рубена Діаша за 68 мільйонів євро, плюс в якості бонусів можуть бути виплачені ще 3,6 мільйона.

З провідним захисником збірної Португалії “Манчестер Сіті” підпише контракт до 2025 року. Щоб покрити частину вартості надзвичайного трансферу в “Бенфіку” перейде аргентинський захисник “городян” Ніколас Отаменді. “Бенфіка” погодила з аргентинцем трирічний контракт і заплатить за нього 15 мільйонів євро.

У минулому сезоні 23-річний Рубен Діаш награв у всіх турнірах 49 матчів за “Бенфіку”, забив 3 м’ячі і віддавши 3 результативні передачі. Отаменді в минулому сезоні провів 35 матчів, і відзначився 3 голами.

Читайте также:   Защитник «Спортинга» спас жизнь вратарю во время футбольного матча

Це не перша гучна покупка “Манчестер Сіті” в це трансферне міжсезоння. Місяць тому “городяни” підписали іншого центрального захисника, Натана Аке з Борнмута. Перехід голландця обійшовся англійцям в 41 мільйон фунтів.

На уїк-енд команда Хосепа Гвардіоли на своєму полі розгромно поступилася Лестеру (2: 5) в третьому турі чемпіонату Англії. У наступному турі “Манчестер Сіті” зустрінеться з “Лідсом”.

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *