Секрети успіху бренду OneLuxy з Аліною Поліщук

Аліна Поліщук – засновниця успішного українського бренду OneLuxy, відомого своїм стильним одягом і ексклюзивними колекціями. Популярний серед зірок і модних блогерів, бренд здобув довіру клієнтів як в Україні, так і за кордоном. Ми поспілкувалися з Аліною, аби дізнатися про її шлях до успіху, принципи роботи та плани на майбутнє.

Розкажіть, будь ласка, про свій шлях успіху, адже ваш бренд має безліч чудових відгуків від клієнтів і зірок. Як вам вдалося досягти такого успіху?

Насправді все доволі просто – потрібно лише правильно все сформулювати й розставити пріоритети. Шлях був тернистим і нелегким. Історія бренду OneLuxy почалася у 2016 році. Відтоді, щодня, щомиті ми розвиваємося й ростемо, крок за кроком, рік за роком.

Цей шлях був важким, але надзвичайно цікавим. На початку, коли я тільки започатковувала наш магазин в Instagram, таких майданчиків було небагато. Сьогодні ж я можу впевнено сказати, що наш бренд входить до десятки кращих в Україні. Наші клієнтки – розкішні жінки, серед них є чимало відомих зірок. Ми відкриваємо магазини й успішно задаємо тренди в модній індустрії.

Що саме допомогло вам досягти таких висот у моді та зберігати лояльність клієнтів?

Звичайно, ми стежимо за модою та надихаємося показами світових брендів. Але найголовніше – це додавати свою особливу нотку в кожну колекцію, свою “родзинку”. Наші клієнти дуже цінують це, і саме за це нас люблять. Ми постійно намагаємося залишатися унікальними.

Як вам вдається не втрачати клієнтів та водночас завойовувати нових? Адже багато дизайнерів-початківців прагнуть започаткувати власні бренди й розуміють, що це складно.

Передусім, ми користуємося лише найкращими тканинами й не втрачаємо якості. Водночас ми тримаємо ціни в доступних рамках, щоб наші вироби могли собі дозволити жінки різних сегментів – і стандартного, і преміумкласу.

Ми часто чуємо, що наші речі виглядають на тисячу, півтори тисячі, а то й дві тисячі євро, але насправді вони коштують набагато менше. Це наша бізнес-стратегія – не підвищувати ціни, хоча наші тканини закуповуються у світових виробників, і в них найвищі стандарти. Наприклад, ми використовуємо натуральний шовк та ексклюзивні принти.

Чому саме така стратегія?

Наша мета – дозволити кожній жінці відчути себе розкішною, незалежно від бюджету. Ми виділяємося серед інших брендів завдяки доступності, якості та унікальності наших виробів. Це дозволяє нам тримати високу планку й завойовувати нових клієнтів щодня. Також наші постійні клієнти, які були з нами від самого початку, залишаються лояльними. Це те, чим я дуже пишаюся.

На вашу думку, що є головною причиною такого тривалого успіху?

Головне – це любов до своєї справи, постійний розвиток і прагнення робити жінок щасливими. Ми постійно експериментуємо, вдосконалюємо наші колекції та робимо все можливе, щоб клієнтки почували себе впевнено й розкішно.

Дуже цікаво дізнатися, скільки людей залучено до створення вашого виробництва і скільки людей працює у вашій команді?

Я можу з впевненістю сказати, що за два роки ми виросли майже вдвічі. Це стосується не тільки відкриття магазинів, а й команди, яка займається створенням одягу: швачки, конструктори, контент-мейкери, моделі — це велика кількість людей. Я думаю, ви помітили, що наш бренд значно виріс, особливо в плані нових виробів, а також у розробці концептів відео та реклами в Instagram.

Скільки саме людей задіяно в процесах?

На сьогодні приблизно сто людей. Наприклад, на виробництві в нас працює до 50 людей. Решта — це ті, хто відповідає на повідомлення клієнтів, стилісти, люди, що займаються рекламними кампаніями. У нас дуже великий штат, і я можу впевнено сказати, що він постійно зростає.

Чи залучаєте ви нові таланти до команди?

Так, ми постійно шукаємо нові таланти, і щодня отримуємо тисячі повідомлень від людей, які хочуть співпрацювати з нами як моделі чи відеомейкери. Це приносить нам величезне задоволення.

Чи є у вас якісь особливі досягнення, якими ви пишаєтесь?

Я дуже горджуся тим, що ми створюємо одяг в Україні навіть під час такого складного періоду, як війна. Крім того, ми маємо можливість допомагати нашій державі, за що отримуємо безліч нагород і подяк. Це дійсно надихає.

Розкажіть, будь ласка, де можна купити ваші вироби? Де розташовані ваші магазини?

Насамперед хочу сказати, що 28 вересня ми відкриваємо новий бутік у Києві на вулиці Велика Васильківська, 28. Це буде великий магазин площею 200 квадратних метрів із новим дизайнерським концептом. Запрошуємо всіх відвідати подію, там будуть зірки та блогери. Це одна з головних подій цього року.

Чи є ваші магазини в інших містах або країнах?

Так, ми присутні в Одесі — там також величезний магазин. У нас є магазини в Дубаї, ми ведемо переговори про відкриття фізичного магазину у Варшаві, також ми в Мілані й Нідерландах. І ще наш магазин на Кіпрі.

Чи є можливість замовляти вашу продукцію онлайн?

Так, це важливо, що люди можуть придбати наш одяг навіть там, де немає фізичних магазинів. Ми щодня відправляємо тисячі посилок, і отримуємо чудові відгуки від наших клієнтів після отримання замовлень. Ми дуже пишаємося цим!

Fiancoff :