Тім Кук вибачився перед студентами від імені свого покоління

Генеральний директор Apple Тім Кук виступив з напутньою промовою перед випускниками Тулейнського університету в Новому Орлеані, штат Луїзіана. 58-річний топ-менеджер однієї з найвідоміших технологічних компаній світу приніс молодим людям вибачення за те, що його покоління «підвело» їх, присвятивши занадто багато часу боротьбі і занадто мало – розвитку.

«Моє покоління зосередилося на боротьбі один з одним і зовсім забуло про прогрес. Це очевидно», – зазначив Кук.

Серед невирішених проблем глава Apple назвав імміграцію, кримінальне право і кліматичні зміни. Останньому питанню він присвятив особливу увагу, розкритикувавши політиків, які заперечують глобальне потепління і роль людини в його виникненні. Хоча ніяких імен названо не було, Кук явно мав у вигляді Дональда Трампа і його соратників, відзначає Bloomberg.

Читайте также:   Оператори мобільного зв'язку звітували про підвищення показника ARPU

Глава Apple заявив, що рішення проблеми змін клімату має стати ключовим завданням на найближчі роки, а не приводом для політичних дебатів. Крім того, він підкреслив, що багато жителів розвинених країн можуть ігнорувати глобальне потепління завдяки високому доходу і розвиненій інфраструктурі, проте більшість землян позбавлені подібного привілею. Кук закликав випускників звернути увагу на тих, хто найбільше втратить через кліматичні зміни, і проявити до них справжню емпатію.

«Коли ви це зробите, політична метушня нарешті вщухне», – підсумував СЕО Apple.

Читайте також: ДОНАЛЬД ТРАМП ЗНОВУ ВВІВ НАДЗВИЧАЙНИЙ СТАН У США

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *