Tesla повернула безкоштовну зарядку для електромобілів Model S і Model X

Компанія Tesla офіційно оголосила про повернення безкоштовної зарядки електромобілів Model S і Model X на фірмових зарядних станціях. Пропозиція поширюється на нових покупців.

У компанії напевно розраховують таким чином збільшити продажі електромобілів, що необхідно для вирівнювання ситуації. Відзначимо, що після публікації звіту з рекордними обсягами постачання електромобілів і незаплановано великими збитками, акції Tesla в буквальному сенсі впали з $ 265 до $ 232 (на даний момент, через півтора тижня, їх вартість залишається приблизно на тому ж рівні – $ 234).

Відзначимо, що Tesla використовувала безкоштовну зарядку електромобілів Model S і Model X як додатковий привід привернути нових покупців до своєї продукції. Програма діяла до січня 2017 року, після чого умови були помітно погіршені — нові покупці отримували тільки 400 кВт енергії на рік (близько 1600 км пробігу), після чого їм доводилося платити за подальшу зарядку. Якийсь час також діяла реферальна програма для тих, хто переконав друзів і знайомих придбати електромобіль Tesla.

Читайте также:   Творець Ethereum попередив про загрозу соцмережам з боку блокчейн-технологій

Не успеваете всё читать ?
Подпишитесь на рассылку Financoff.
Самое важное и интересное из
сегодняшних новостей вам на почту.

Это бесплатно.




Нет комментариев

Напишите комментарий

Your email address will not be published. Required fields are marked *